Se încarcă..

70 DE ANI DE EXCELENȚĂ

Tchibo reprezintă un standard de calitate și prospețime al cafelei încă din 1949, când Max Herz și Carl Tchilling-Hiryan înaintează ideea unei companii care să livreze cafea prin poștă, la comandă. Numele de Tchibo vine de la combinaţia numelui unuia dintre fondatori - Tchilling - şi cuvântul "bohne", care în limba germană înseamnă boabă. Din 1953, pe lângă posibilitatea de a le fi livrată cafea proaspătă prin poștă, orășenii pot acum să îşi cumpere cafeaua direct din clădirea fabricii din Hamburg.

PREMII ANIVERSARE TCHIBO

EXCURSII LA FABRICA DIN HAMBURG

Cu o populație ce depășește 1.8 milioane de locuitori, Hamburg este al doilea cel mai mare oraș din Germania. Orașul este străbătut de 3 râuri și numeroase canale, având mai multe poduri decât oricare alt oraș al lumii. Datorită celor peste 50 de muzee, 45 de teatre și peste 100 de spații de concerte, este una dintre principalele destinații pentru cei care caută să descopere și să experimenteze.

Excursiile vor avea loc în Februarie 2020 și sunt destinate pentru 2 persoane. Experiențele includ transport cu avionul, 4 nopți de cazare, excursie la fabrica Tchibo Hamburg și turul orașului.

KIT-URI ANIVERSARE

Un kit include 1 pachet Tchibo Exclusive 100gr, 2 căni Tchibo și 1 set de luminițe decorative.

CUM PARTICIPI

Înscrie numărul bonului fiscal și intră în tragerea la sorți!

Poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 7 experiențe la fabrica Tchibo din Hamburg unde vei descoperi cum se produce cafeaua ta preferată sau unul dintre cele 700 kit-uri aniversare, ce includ 1 pachet Tchibo Exclusive 100gr, 2 căni Tchibo și 1 set de luminițe decorative.

Produse participante:
Lista completă de produse o poți vedea aici.